آبی استقلالی
این وبلاگ هم چی درباره ی بازیکنان استقلال مطالب زیبای فوتبال و....
سه شنبه 10 خرداد 1390برچسب:, :: 16:17 ::  نويسنده : آرمان

يک گزارش منتشرشده حکايت از آن دارد که نيمي از اعضاي هيات رئيسه فدراسيون جهاني فوتبال مظنون به رشوه و فساد مالي هستند.


   به نقل از د.پ.آ، پس از انتشار اخبار متفاوتي از فساد مالي مسئولان فيفا در چند روز گذشته،‌ اکنون مباحثي در عالي‌ترين سازمان جهاني فوتبال مطرح است که مرتبط به اعضا هيات رئيسه به فساد مالي و دريافت رشوه است.

اعضا مورد بحث اين خبرگزاري آلماني به اين شرح است:
1- سپ بلاتر،‌ 75 ساله ، اهل سوئيس، رئيس فيفا
2- جک وارنر، 68 ساله ،‌اهل ترينيدادتوباگو، نايب رئيس فيفا
3- محمد بن‌همام، قطر، 62 ساله، رئيس کنفدراسيون فوتبال آسيا
4- خوليو گروندونا، 79 ساله، آرژانتين، نايب رئيس فيفا
5- عيسي حياتو، 64 ساله، کامرون، نايب رئيس فيفا
6- ريکاردو تکسي‌را، 63 ساله، برزيل
7- نيکولاس لئوز، 82 ساله، پاراگوئه
8- وراويي ماکودي، 59 ساله، تايلند
9- ژک آنوما، 59 ساله، ساحل عاج
10- رينالد تيماري، 43 ، تائيتي
11- آمدوس آمادو، 58 ساله، نيجريه‌

 

دروازه‌بان تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: دوران ورزشي بزرگي داشته‌ام، بارها در هلند و انگليس با قهرماني روبرو شدم، ولي نقطه اوج درخشش و فعاليتم مهار ضربه پنالتي در فينال ليگ قهرمانان اروپا در سال 2008 بود.


  به نقل از سايت فيفا، ادوين فان‌درسار شنبه شب گذشته آخرين بازي خود را به عنوان بازيکن در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا اسپانيا انجام داد. وي که باخت 3 بر يک را تجربه کرد، اظهار داشت: هرچند خيلي ناراحت شدم که از بارسا شکست خورديم، ولي الان کاملا آرام هستم و همه چيز روبراه است.

اين سنگربان 41 ساله که با انجام اين بازي پس از مدتي بالغ بر بيش از دو دهه فعاليت حرفه‌اي وارد دوره بازنشستگي شد، افزود: من دوران ورزشي بزرگي داشته‌ام. بارها در هلند و انگليس با قهرماني روبرو شدم، ولي شايد نقطه اوج فعاليتم مهار ضربه پنالتي در فينال ليگ قهرمانان اروپا در سال 2008 باشد.

اين سنگربان هلندي در خلال دوران ورزشي خود 130 بازي براي تيم کشورش انجام داد که بالاترين شمار بازي در تيم سرزمين لاله‌هاي نارنجي‌ محسوب مي‌شود. وي در جام‌هاي جهاني 1998 و 2006 و رقابت‌هاي جام ملت‌هاي اروپا 2000، 20004 و 2008 حضور داشته است.

 

سه شنبه 10 خرداد 1390برچسب:, :: 16:6 ::  نويسنده : آرمان

ديويد گيل، مدير اجرايي منچستريونايتد انتظار تابستان پرمشغله‌اي را در اولدترافورد دارد.


  یونایتد می‌خواهد پس از شکست سنگین مقابل بارسلونا تیم خود را بازسازی کند.

خبرهایی از پیوستن داوید دخئا از اتلتیکو مادرید، اشلی یانگ از استون ویلا و وسلی اسنایدر از اینتر به جمع آنها شنیده می‌وشد و گیل در مصاحبه ای می‌گوید: «تابستانی شلوغ‌تر از معمول پیش رو داریم.

من در ژوئن کمی دور از باشگاه خواهم بود و در آغاز تور برمی‌گردم، اما در چند هفته آینده درباره انتقالات کار خواهم کرد.»

پل اسکولز هنوز قرارداد جدیدی امضا نکرده و گفته می‌شود بازنشسته خواهد شد. ا و گفت: «رسیدن به 19 قهرمانی چیزی نیست که حتی بتوانید به آن فکر کنید.

این دستاوردی عالی است. حالا ما می‌خواهیم برتری خود بر لیورپول را حتی بیشتر کنیم.

این چالش عالی است. ما جشن می‌گیریم، تابستان خوبی خواهیم داشت و سپس به آینده می‌اندیشیم.»

         

 

پپ گوارديولا، مربي بارسلونا مورد توجه قطري‌ها قرار گرفته و اتحاديه فوتبال قطر حاضر است سالانه 36 ميليون يورو به او دستمزد بدهد تا او مربي تيم ملي اين کشور شود.


   گواردیولا پیش‌تر گفته بود که دوران حضورش در نوکمپ دارد به پایان می‌رسد و همه انتظار دارند او در تابستان 2012 از بارسا برود.

این مربی جوان که مورد توجه اینتر و باشگاه‌های لیگ برتری هم قرار دارد، شاید یک سال را برای استراحت در نظر بگیرد و سپس در سال 2013 مربی تیم ملی قطر شود.

شیخ محمد بن خلیفه بن احمد آل ثانی این هافبک سابق را بهترین فرد برای بردن فوتبال قطر به سطحی نو می‌داند و می‌خواهد چنین دستمزد سنگینی را برای او بپردازد.

گواردیولا در سال‌های 2003 تا 2005 در الاهلی دوحه بازی کرد و رابطه‌ای عالی با مقامات قطری دارد. او یکی از سفیران قطر برای پیشنهاد موفقیت‌آمیز میزبانی جام جهانی 2022 هم بود.

 

 

 

دو شنبه 2 خرداد 1390برچسب:, :: 19:25 ::  نويسنده : آرمان

ناصر حجازي، دروازه بان بزرگ فوتبال ايران امروز درگذشت


  عکس دوران کودکی ناصر حجازی


ناصر حجازی پس از بازی فوتبال پسرش آتیلا حجازی را بغل می کند

همراه با آتیلا

ناصر حجازی دربازه بان اسطوره ای تیم فوتبال تاج (استقلال)
درون دروازه استقلال


عکس از ناصر حجازی و پسرش آتیلا حجازی


دیدار ناصر حجازی با هنرمندان: ایرج نوذری، آناهیتا همتی، سیامک انصاری، عبدالرضا اکبری، پندار اکبری و ...

ناصر حجازی در کنار مهران مدیری، سیامک انصاری و علیرضا عصار


 


 

ناصر حجازی در کنار زمین در حال هدایت تیمش

عیادت ایرج نوذری و جمشید مشایخی از ناصر حجازی

ناصر حجازی در یک بازی دوستانه پا به توپ می شود

 

ناصر حجازی در مراسم بذرپاشی چمن طبیعی کمپ باشگاه استقلال تهران

ناصر حجازی در حال گریه در مراسم ختم برادر استیلی

تجمع مردم جلوی بیمارستان کسری یک روز قبل از درگذشت ناصر حجازی

 

روحش شاد

 

 

 

دو شنبه 2 خرداد 1390برچسب:, :: 12:42 ::  نويسنده : آرمان

باشگاه بارسلونا به مبلغ 4 ميليون يورو مدافع جوان و خوش آتيه اسپورتينگ خيخون را خريداري کرد.


    به نقل از اسپورت کاتالونيا، اين بازيکن جوان به حدي از قرارداد با بارسلونا شگفت زده شده که ساعاتي قبل از جلسه رسمي براي عقد قرارداد باشگاه خود را بارسلونا ناميده و در جستجوي‌هاي اينترنتي نيز او را يک بازيکن بارسلونا مي‌يابيد.
آنخل 21 ساله متولد خيخون بوده و براي تيم‌هاي ملي فوتبال اسپانيا زير 20 و 21 سال نيز بازي کرده و درخشيده است.
او در ترکيب خخيون به رغم فيزيک نه چندان مناسب براي يک مدافع بسيار خوب ظاهر شده و بين دوستانش به کوته معروف است.
وي بيشتر در جناح چپ خط دفاعي بازي مي‌کند و به احتمال زياد جا را براي مکسول در ترکيب بارسلونا تنگ خواهد کرد.
باشگاه بارسلونا براي خريد او مبلغ 4 ميليون يورو اختصاص داده و به نظر مي‌رسد يکي از بهترين خريد‌هاي تاريخ خود در خط دفاعي را رقم زده باشد.

 

دو شنبه 2 خرداد 1390برچسب:, :: 12:36 ::  نويسنده : آرمان

ناصرخان، اين بار هم پرواز کردي اما پرواز آخرت فرود نداشت؛ چرا وقتي اين بار به بالا پريدي، همان جا ماندي؟


    خبر کوتاه اما تلخ و گزنده بود؛ اسطوره فوتبال سرطان دارد. شايد اين اولين خبري بود که همه دوست داشتند زود تکذيب شود و شايعه باشد اما متاسفانه واقعيت داشت.

دروازه‌بان اسطوره‌اي فوتبال ايران و آسيا اسير چنگال زشت و کريه سرطان شده بود.
شمارش معکوس زندگي براي حجازي دومين دروازه‌بان قرن آسيا آغاز شد. سرآلکس فرگوسن مربي پرافتخار منچستريونايتد به احترام حجازي کلاه از سر برداشت و زماني که شنيد او بيمار است دست به قلم شد و در نامه‌اي کوتاه براي اسطوره دروا‌زه‌باني فوتبال ايران نوشت: " همه منچستري‌ها برايت دعا مي‌کنند. "

علاقه حجازي به منچستريونايتد غير قابل انکار است چرا که زماني از همين باشگاه پيشنهاد خوبي داشت اما او آنطور که خودش در خاطراتش مي‌گويد به عشق مردم و ايران قيد اين پيشنهاد رويايي را ‌زد و در دوران طلايي فوتبالش کشور را ترک نکرد.

حجازي اسطوره بود نه براي اينکه فقط دروازه‌باني بي همتا بود؛ او مردمي بود و مردم را دوست داشت طوري که جمشيد مشايخي پير و استاد سينماي ايران او را تختي فوتبال ناميد. حجازي از نسل فوتباليست‌هاي عاشق بود، نسل شاهرخ مهرابي‌ها، پرويز دهداري‌ها و... آنهايي که نه به عشق پول و شهرت که به عشق فوتبال وارد زمين سبز چمن شده بودند.

حجازي قرار بود بسکتباليست شود و به تيم ملي جوانان بسکتبال هم دعوت شد اما يک اتفاق او را به ميدان سبز فوتبال کشاند .بسکتباليستي که فوتبال، تفريحش بود روزي براي تماشاي مسابقات فوتبال مدارس رفت و مصدوميت دروازه‌بان مدرسه‌ باعث شد او براي اولين مرتبه تجربه حضور در ميدان جدي فوتبال را پيدا کند. اين مسابقه سرآغاز حضور جدي او در ميدان فوتبال بود.

حجازي پس از آن تا قله افتخارات فوتبال پيش رفت و محبوب مردم و فوتبالدوستان شد. او هم مثل هر آدمي ديگر اشتباهاتي داشت اما اشتباهات اسطوره‌ها هم دوست داشتني است. بزرگي در فوتبال مي‌گويد "مردم وقتي يک فوتباليست را دوست داشته باشند اشتباهاتش را مي‌بخشند و فراموش مي‌کنند. "

حجازي در عرصه مربيگري هم موفق عمل کرد. مربيگري‌اش را در يک تيم گمنام و در کشوري که فوتبال قابل اعتنايي نداشت آغاز کرد؛ او سرمربي تيم محمدان بنگلادش بود و توانست با اين تيم پرسپوليس را شکست دهد و نام خود را در تاريخ فوتبال بنگلادش جاودانه کند.

او سپس به استقلال آمد و توانست اين تيم را تا فينال جام باشگاه‌هاي آسيا برساند و در نهايت با استقلال نايب قهرمان آسيا شود.

بر سرصفحه سايتش که در حين بيماري راه‌ اندازي‌اش کرد اين جملات با خط خود ناصر حجازي خودنمايي مي‌کند:
"سپاس ايزد بي‌همتايي که با مشعل فروزان ايمان به او و عشق خويش به سرزمين پارس مرا مورد لطف هموطنانم قرار داد. "
حجازي ها سال هاي در درون دروازه تيم ملي ايران و استقلال درخشيد و بارها با پروازهايش نگاه ها را به خود خيره کرد و مرد اسطوره اي لقب گرفت، اما پرواز ناصر خان در روز دوم خرداد ديگري فرودي نداشت و سنگربان نام آشناي فوتبال ايران در بيمارستان کسري براي هميشه پرواز کرد و فقط خاطراتش را جا گذاشت و رفت.

نگاهي به زندگي شخصي و افتخارات و کارنامه ورزشي او مي‌اندازيم:

*زندگي شخصي؛ يک خانواده کاملا ورزشي

پدرش متولد تبريز بود و آژانس املاک داشت. وي با چهار خواهر و يک برادر در خانواده‌اي هشت نفري زندگي مي‌کرد. ناصر دوره دبستان را در مدرسه هخامنش و دوره دبيرستان را در مدارس سعادت، سينا، سهند و شرق طي کرد.

در سال 1350 وارد مدرسه عالي ترجمه شد و در سال 1356 ليسانس خود را دريافت کرد. حجازي داراي دو فرزند به نام هاي آتيلا و آتوسا بود که هر دو از بازيکنان فوتبال بوده‌اند. آتيلا سابقه بازي در تيم استقلال تهران را دارد. وي داراي يک دختر به نام جانان است. آتوسا نيز بهترين گلزن فوتسال زنان ايران بود و همسر وي سعيد رمضاني نيز بازيکن فوتبال است که در حال حاضر براي تيم فولاد خوزستان بازي مي کند. فرزند آنها امير ارسلان نام دارد.

*دوران مربيگري

اولين تجربه مربيگري حجازي در محمدان بنگلادش بود. نقطه اوج اين باشگاه در سال 1367 با پيروزي بر پرسپوليس و صعود به يک چهارم نهايي جام باشگاه‌هاي آسيا رقم خورد. حجازي در سال 1375 سرمربيگري استقلال را پذيرفت و در زماني کمتر از سه سال، موفق شد اين تيم را به مقام نايب قهرماني جام باشگاه‌هاي آسيا، قهرماني و نايب قهرماني ليگ ايران برساند.

در اين دوران حجازي توانست تيم استقلال را بعد از شکست يک بر صفر در تاريخ بيست و پنجم تير ماه 1376مقابل تيمي از کشور آذربايجان در مسابقات جام خزر، در سي و دو ديدار متوالي داخلي و خارجي بدون شکست هدايت کند. اولين شکست استقلال بعد از سي و دو ديدار متوالي بدون باخت، مقابل تيم فولاد خوزستان در تاريخ 4 مرداد 1377از سري مسابقات ليگ کشور ودر حالي که قهرماني استقلال از چند هفته مانده به پايان مسابقات مشخص شده بود، اتفاق افتاد.

حجازي بعد از قهرماني استقلال در جام باشگاه هاي ايران در تاريخ دوم شهريور 1377 (ماه جولاي )از سوي کنفدراسيون آسيا AFC به عنوان مربي برتر ماه اين قاره انتخاب شد.در بيانيه AFC آمده بود: حجازي توانسته است هم به عنوان مربي و هم بازيکن استقلال را به مقام قهرماني ليگ باشگاه هاي ايران برساند.

وي در ايران هدايت تيم هاي بانک تجارت تهران، شهرداري کرمان، سپاهان اصفهان، ماشين سازي تبريز، ذوب آهن اصفهان، استقلال رشت،‌ استقلال اهواز و نساجي قائمشهر را نيز عهده دار بود.

حجازي در سال 1386 مجدداً هدايت استقلال تهران را پذيرفت اما قبل از اتمام نيم فصل از سرمربيگري استقلال کناره گيري کرد تا به عنوان مدير فني نظاره گر عملکرد استقلال باشد. استقلال در همان سال با تيمي که حجازي ساخته بود و تا صعود به مرحله نيمه نهايي وي را در کنار خود مي‌ديد توانست مقام قهرماني جام حذفي کشور را بدست آورد.

ناصر حجازي در سال 1387 با پيشنهاد ابومسلم مواجه شد و با وجود نظارت بر عملکرد اين تيم در چند بازي، بدليل مشکلات مالي پيشنهاد و هدايت اين تيم را نپذيرفت. وي در سال 1388(2009) به سمت مديرفني تيم فوتبال دي استرادا اسلواکي منصوب شد و توانست اين تيم را راهي مرحله نيمه نهايي جام حذفي کشور اسلواکي کند اما به دليل مبتلا شدن به بيماري سرطان ريه، نتوانست هدايت دي استرادا در اين مرحله از مسابقات را عهده دار باشد.

وي به عنوان رئيس کميته فني باشگاه استقلال فعاليت مي‌کرد و در باشگاه گسترش فولاد تبريز نيز با سمت نماينده تام الاختيار مالک باشگاه به اين تيم مشاوره مي‌داد.

*افتخارات ناصر حجازي

در سمت بازيکن باشگاهي:

قهرماني جام باشگاه‌هاي تهران- تيم تاج ( 1348 )

قهرماني جام ميلز هندوستان- تيم تاج ( 1348 )

نايب قهرماني جام باشگاه‌هاي تهران- تيم تاج ( 1349 )

نايب قهرماني جام حذفي تهران- تيم تاج ( 1349 )

قهرماني باشگاه‌هاي ايران- تيم تاج ( 1349 )

قهرماني جام باشگاه‌هاي آسيا- تيم تاج ( 1349 )

قهرماني جام ميلز هندوستان- تيم تاج ( 1349 )

مقام سوم جام باشگاه‌هاي آسيا- تيم تاج ( 1350 )

قهرماني جام چهار جانبه فوتبال تهران - تيم تاج( 1350 )

مقام سوم جام باشگاه‌هاي ايران- تيم تاج ( 1350 )

نايب قهرماني جام باشگاه‌هاي تهران- تيم تاج ( 1350 )

قهرماني جام باشگاه‌هاي تهران- تيم تاج ( 1351 )

قهرماني جام دوستي- تيم تاج ( 1351 )

نايب قهرماني جام ميلز هندوستان- تيم تاج ( 1351 )

قهرماني جام اتحاد- تيم تاج ( 1352 )

نايب قهرماني جام تخت جمشيد- تيم تاج ( 1352 )

نايب قهرمان جام علم- تيم تاج ( 1352 )

قهرماني جام تخت جمشيد- تيم تاج ( 1353 )

نايب قهرماني جام باشگاه‌هاي تهران- تيم استقلال( 1361 )

قهرماني جام باشگاه‌هاي تهران- تيم استقلال( 1362 )

قهرماني جام باشگاه‌هاي تهران- تيم استقلال( 1364 )

*در سمت بازيکن ملي:

حضور در باز‌هاي المپيک مونيخ 1972 ( 1350 )

قهرماني جام ملت‌هاي آسيا 1972 ( 1350 )

قهرماني در مسابقات جام ايران ( 1351 )

قهرماني بازي‌هاي آسيايي 1974 ( 1352 )

قهرماني جام ملت‌هاي آسيا 1976 ( 1354 )

کسب سهميه حضور در بازي‌هاي المپيک 1976 ( 1354 )

حضور در جام جهاني 1978 آرژانتين ( 1356 )

مقام سومي جام ملت‌هاي آسيا 1980 ( 1358 )

*در سمت سرمربي:

نايب قهرماني جام باشگاه‌هاي تهران - تيم استقلال (1361)

صعود به جمع 8 تيم برتر آسيا - تيم محمدان بنگلادش

مقام چهارم جام در جام باشگاه‌هاي آسيا - تيم استقلال( 1375 )

قهرماني جام خزر- تيم استقلال ( 1376 )

نايب قهرماني جام دوستي امارات - تيم استقلال ( 1376 )

قهرماني جام پرچم ترکمنستان- تيم استقلال ( 1376 )

قهرماني جام چهار جانبه کيش - تيم استقلال (1376)

قهرماني جام آزادگان- تيم استقلال ( 1376 )

نايب قهرماني جام باشگاه‌هاي آسيا1999 - تيم استقلال(1377)

نايب قهرماني جام آزادگان - تيم استقلال(1377)

صعود به مرحله نيمه نهايي جام حذفي کشور اسلواکي - تيم دي استرادااسلواکي 2009 (1388)

 

دو شنبه 2 خرداد 1390برچسب:, :: 12:35 ::  نويسنده : آرمان

علي پروين پس از درگذشت ناصر حجازي گفت: امروز، روز بدي براي من است چون چشم و چراغ فوتبال ما خاموش شد.


 علي پروين درباره درگذشت ناصر حجازي اظهار داشت: زبانم قاصر است. او چهره محبوب و مثال زدني در ورزش ما بود و هميشه تصور مي‌کنم کنار او ايستاده‌ام و يا با ناصر در حال رقابت هستم.

وي افزود: اين ضايعه را به تمام مردم ايران، جامعه فوتبال و عاشقان حجازي و همچنين خانواده‌اش تسليت عرض مي‌کنم. غم از دست دادن حجازي خيلي سخت است و نمي‌دانم چطور بايد اين مسئله را تحمل کرد.

پروين خاطرنشان کرد: خدا ناصرخان را بيامرزد و انشاءالله جاي او در بهشت است. اميدوارم قدر پيشکسوتان و امثال حجازي را بيشتر بدانيم. همه بايد بدانند ناصر حجازي چه کسي بود و چه خدمت‌هاي بزرگي به فوتبال اين مرز و بوم کرد.

سرمربي پرسپوليس گفت: حجازي حق زيادي به گردن من دارد و نمي‌دانم چه حرفي بايد درباره درگذشت او به زبان بياورم.


   علي دايي که متوجه درگذشت ناصر حجازي شده بود با صدايي بغض کرده و در حالي که گريه مي‌کرد گفت: به خدا نمي‌دانم چه بگويم و زبانم نمي‌چرخد که حرف بزنم. ناصر خان گردن من زياد حق داشت و هيچ وقت ياد و خاطره او را فراموش نمي‌کنم.

وي افزود: به تمام مردم ايران که ناصر حجازي را دوست داشتند تسليت مي‌گويم. اين غم بزرگي براي فوتبال ما است که قبول کردنش سخت است. به خانواده او نيز تسليت عرض مي‌کنم. حجازي يک اسطوره بود که در فوتبال ما کمتر از اين گونه افراد پيدا مي‌شود.

 

دو شنبه 2 خرداد 1390برچسب:, :: 12:34 ::  نويسنده : آرمان

براي کاهش تردد در بيمارستان کسري خانواده حجازي به منزل خود رفتند و از هواداران نيز خواستند به آنجا بروند.


   دقايقي پس از اعلام خبر درگذشت ناصر حجازي و ناراحتي افراد حاضر در بيمارستان، خانواده و اقوام حجازي که در کافه ترياي بيمارستان حضور داشتند در مورد مراسم خاکسپاري به صحبت پرداختند.

* اصغر حاجيلو سرپرست تيم اميد و يکي از دوستان نزديک حجازي نيز در بيمارستان حاضر است.

* حال دختر ناصر حجازي بسيار بد است و گريه او تمامي ندارد.

* پرويز مظلومي سرمربي استقلال نيز در بيمارستان حضور پيدا و گريه کرد.

* هواداران حجازي با گفتن " آتيلا تسليت تسليت " وي را تسلي دادند.

* به مردم گفته شد اگر مي خواهند همراه خانواده حجازي باشند به منزل او بروند و بيمارستان را خلوت کنند.

 

درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب

پيوندها


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان آبی استقلالی و آدرس footnet.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان



ورود اعضا:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 7
بازدید دیروز : 3
بازدید هفته : 1869
بازدید ماه : 1802
بازدید کل : 77394
تعداد مطالب : 1181
تعداد نظرات : 72
تعداد آنلاین : 1

Alternative content